Nyhed: 100% anonymitet sikrer at du kan pleje din karriere og få tilbud mens du er i arbejde

Jobmarkedet har gode tider og heldigvis for Danmark. Derfor er TALENT FINDER A/S sammen med Talent Finder® gået nye veje.

Nu kan du være 100% anonym mens du søger arbejde. Og til jobinterview kan du OGSÅ være anonym. Dette er 2 nye tilbud fra Talent Finder® som mange allerede har benyttet sig af.


“Det startede som en funktion i vores CV Upload, men vi kan se at der dagligt er anonyme kandidater i vores database, som kan starte nu eller om 1-3 måneder. Det er noget Life Science industrien har taget godt imod for det er nemlig blevet sværere og sværere at få de rigtige kandidater” siger direktør Michael Rasmussen

“Mange jobsøgende kan sende hundredvis af ansøgninger om dagen. Men hos Talent Finder® sender vi kun 1-3 CV’ere ud for hver stilling, hvis man f.eks. vil ansætte en Ingeniør eller Farmaceut. Man behøver jo kun 1 kandidat til et job, hvis kvalitet, erfaring og sociale evner er på plads.

Og på den måde kommer flere i arbejde, fordi vi har gjort forarbejdet for arbejdsgiverne. De ved at kandidater hos os, rent faktisk bidrager med det ønskede og som regel mere end det.” slutter direktør Michael Rasmussen.

Men anonymitet stiller store krav til software, rutiner og de af vores medarbejdere der servicerer topledere fra dansk industri. En af de største fordele ved at være anonym er jo at man kan pleje sin karriere og det er netop det som Talent Finder® og VERIO® tilbyder.

Med Talent Finder Anonym får du:

Du kender det måske, du sender 100 jobansøgere, men får ikke et resultat. Talent Finder gør det omvendte. Vi sender kun 1-3 CV’ere om dit ønskejob og du kommer straks til jobsamtale. Årsagen er fordi virksomhederne har tillid til Talent Finder®.

10 fordele med rekruttering via Talent Finder®

  1. 100% anonymitet er sikret med anonyme CV’ere.
  2. Din identitet røbes ikke, heller ikke under første jobsamtale hvis dette ønskes.
  3. Det betyder også at du ikke skal stå ledig imellem dine karrieretrin
  4. Vi tilbyder 90% lønforsikring i indtil 5 år, eksklusivt for Talent Finder® brugere
  5. Vi tilbyder de bedste job i branchen herunder også muligheden for at blive selvstændig 100% gratis og at blive konsulent
  6. Danmarks stærkeste team for at skaffe dig de bedste fordele og for Genplacering
  7. Alt er gratis for livstid
  8. Talent Finder® benytter kun kryptering på 256 bit på vores websider og alle CV flyttes lokalt til en lokal server uden Internet hvert minut. Sådan sikrer vi at data ikke kan hackes.
  9. Dit originale CV er gemmes kun på en 2048 bit krypteret lokal server som står i det bedst sikrede Hosting Center uden internet tilslutning, i envejs forbindelse til vore webservere. Ikke noget Cloud her.
  10. Talent Finder® overholder lov om Persondata forordning og beskyttelse og har indgående privatlivsbeskyttelse, således at du altid kan ÆNDRE anonymitet, ændre i dit CV og stamdata eller slette alle data 24 timer i døgnet

Hvis du vil indsende dit CV som almindelig eller anonym kandidat som tryk her:

https://rekrutteringsfirmaet.dk/da/talent-finder-formular-for-rekruttering/

Med de bedste hilsener fra Talent Finder® og
TALENT FINDER A/S
København, Hillerød, Tåstrup & Aarhus

Scroll to Top