Talent Finder® A/S Konsulent- og Rekrutteringsfirmaet

Talent Finder® A/S er et førende rekrutteringsfirma med specialist konsulenter og mange af de største referencer

Talent Finder® A/S har været leverandør og rådgiver indenfor mange områder og hjulpet industriledere med teknologiske løsninger, design, engineering, kvalitetssikring, levering, produktudvikling, uddannelse, konferencer, robotudvikling og risikovurdering. Vi kan levere alle typer af kandidater fra både udland og indland og via Head Hunting

Ring gerne på +45 77777712 for mere information.


Mød ledelsen hos Rekrutteringsfirmaet A/S

Michael Rasmussen Valiantin, Executive Officer, President

Michael er en af de to stiftende administrerende direktører. Han er en betroet leverandør vedr. det Juridiske, kontraktlige og IP Rettigheder for Device Design og beskyttelse.

Han har 25 års erfaring som CEO, President, bestyrelsesmedlem og projektleder for nogle af de største virksomheder i EU, Asien og USA. Han har erfaring med Sol/Vind, Energi, IT, HR, patenter, design, outsourcing, team sourcing samt FDA/EMA myndighedskrav.

Michael har ansvar for ansættelser, fyringsrunder og genplaceringsrunder, executive search, samt rekruttering af ledere og konsulenter til Energisektoren og Life Science industrien.


Peter Elsner, MSc, PhD, Senior Consultant

Peter har en MSc og en PhD i biokemi/cellebiologi fra hhv. SDU og KU. Derudover er Peter CDPA (Certificeret Dansk Patent Agent fra DIFI) og Diploma Craft Brewer fra Scandinavian School of Brewing.

Peter har 12 års forskningserfaring fra KU og Novo Nordisk A/S indenfor farmaceutisk relaterede områder, såsom in vitro-modeller til test af lægemiddelkandidater og lægemidler.

Derudover har Peter 13 års erfaring med IPR, herunder 5 år som Senior Examiner ved myndighederne og resten som Patent Attorney i fri praksis. De tekniske områder har været kemi, bioteknologi, fødevarer og diagnostik. Peter har ekspertise inden for udvikling af IPR-strategier, samt med de mange trin, som eksekvering af denne udgør.


Ulrik Nøsted, PhD, M.Sc., Chefkonsulent

Ulrik tilbyder konsulentarbejder for farmaceutiske og medicinske udstyrsvirksomheder Fagområderne er udvikling og kravoverholdelse indenfor medicinsk udstyr, kombinationsprodukter, primæremballage, samt brug af relaterede materialer og styring af produktets livscyklus.

Som videnskabelig projektleder, CMC DP Development, for udvikling af parenterale lægemiddelprodukter, er jeg ansvarlig for koordineringen af ​​produkt- og procesudvikling samt produktkvalitet i tidlige fase projekter. Jeg er en del af CMC-projektteamene for at sikre tværfunktionelle leverancer mellem forskning, analyser, lovgivningsmæssig, kvalitet, klinisk, enheds- og GMP-produktion.

Ulrik har arbejder som projektleder Project Manager, Drug-Device Integration, Device R&D, enhedskoordinator ansvarlig for koordineringen af ​​leveringssystemer og primær emballage i alle tidlige faser af parenterale projekter. Deltager gerne i CMC-projektteams og sikre leverancer til kliniske forsøg. Kunderne er bl.a. Novo Nordisk, Lundbeck og Coloplast.


Niels-Konsulent-Projektleder-PTA-Plastik-Støbeform

Niels Ørskov, B. Sc. i Mechanical Engineering

Niels har en B.Sc. i Mechanical Engineering i plastics fra Danmarks Tekniske Universitet. Han har 30 + års erfaring inden for teknologi og sourcing i et internationalt miljø.

Han har desuden 5 + års specifik erfaring i plast teknologier indenfor den farmaceutiske industri, hvor han fungerede som en ekspert i vedhæftning og klæbende processer

Niels har dokumenteret erfaring i at beskæftige sig med leverandører fra sin stilling som mekanisk Sourcing Manager og senere teknologi Sourcing Manager. Han nyder godt af at have teknisk viden om processer og enheds-udvikling i en hurtigt skiftende industri. I dag er hans fokus koncentreret om den farmaceutiske industri hvor han bidrager med kapacitetsforøgelse i nye og eksisterende anlæg.


Technical Writer - Biocid EU Approvals

Anne Tilling, Technical Writer, PA

Anne er projektsekretær med indgående kendskab til sprog og speciale i Biocid registrering, desuden har hun erfaring fra fødevareindustrien og har certificering i SAP. Som tidligere salgssekretær er hun velbevandret i kundebetjening, elektronisk ordreekspedition og kontakt med producenter.

Anne har erfaring som korrespondent i salgs‐ og marketing fra producent af frysetørringsanlæg med udarbejdelse af tilbud og tekniske specifikationer på engelsk og tysk


Peter-IT-Ekspert-Junior Care


Peter Kristensen
, Board Member, MSc. IT.

Peter Kristensen er udnævnt til IT Manager på grund af sin omfattende IT viden og åbne mind-set. Peter er en kommende Master i datalogi fra Københavns Universitet. Han tilfører den nyeste viden inden for sit felt og har erfaring med en bred vifte af teknologier og processer

Peter støtter os i at lave nye værktøjer til gavn for industrien. Fx har Peter arbejdet med kategorisering og sammenligning af 3D hjerne billeder af alzheimerpatienter.

Hans primære interesser og kompetencer ligger inden for maskin-læring, data-analyse, computer-vision, billedkorrektion, beslutningstagnings-systemer og systemudvikling. Peter er medlem af vores IT rekruttering og Headhunting Team med kontakt til Alumni netværket fra IT universiteter.


Asger-Marketing-Food and Sweets

Asger Holm Pedersen, MSc. in EBA

Asger er uddannet som Master of Science i Strategi, Organisation og Ledelse, med en Minor i Økonomi, Psykologi og Neuro-Økonomi samt har et Graduate Diploma in Marketing Management.

Tillige har han en solid erfaring fra FMCG-industrien, med fokus på salg, marketing og CRM (Kunderelations Management) Han har en dyb interesse i menneskelig adfærd såvel som i, at analysere interne,- og eksterne strategiske udfordringer i virksomheder.

Asger placerer en stor vægt på, at forbedre den interne performance i virksomheder samt slutbrugerens oplevelse af services og produkter.


Karin-Video-Media-Blog-Blogging-Markedsføring-Strategi

Karin Garde-Frandsen, Integrated Marketing Communications (IMC)

Karin har 15 års professionel erfaring med markedsføring og kommunikation.

Hun sammenfletter public relations, reklame, brand management og design til at forme sammenhængende marketing kommunikation. Hun styrer alle komponenter af kampagne udvikling, implementering og måling og er i stand til at sikre, at alle meddelelser, herunder PR, marketing, visuelle og sociale medier – arbejder sammen i harmoni.

Hun har et stærkt fokus på indhold og at fortælle den gode historie til alle medier.

Hendes referencer er fra de mest kendte institutioner og virksomheder.


rekruttering

Wilai Suamsiri, B.Sc Tourism & Travel

Wilai er salgsleder for Thailand rekrutteringsfirmaet.

Hun arbejder inden for arbejdsområderne IT, Farmaceuter og Ingeniører.

Hun er tillige Head of Section inden for kontrakter og screening af alle asiatiske kandidater.

Hun er født og opvokset i Thailand, hvor hun blev uddannet B.Sc. i turisme og rejser.

Wilai er nu placeret i Danmark som sekretær inden for Validering i EU Persondataforordningen og El-direktiver.


Lars Holde-Jensen, Senior Advisory Board member

Lars er aktiv i vores division for Executive Search og vor interim  afdeling.

Senior-RekrutteringsFirmaer

Kunderne kender og værdsætter Lars som en stærk kommunikator.

Hans evne til at inspirere,- og udvikle mennesker har gjort ham til en pioner i at starte processer og finde nye veje. Hans mange års erfaring kombineret med gode kommunikationsevner, har gjort ham til en meget anerkendt lærer inden for kommunikation, salg og service.

Han sætter altid mennesker i fokus, og har gennem sin betroede og venlig tilgang opnået fremragende resultater. Han er en fremragende lærer med et stort engagement og godt humør.


Leah Wambui, CSO, CEMEA

Leah er ekspert i support og kandidatudvælgelse. Hendes erfaring er kundekontakt og telefonsupport i vort telefon system. Dette gælder for danske og udenlandske kandidater, der udvælges til eksisterende kundeportefølje. Derudover arbejder Leah med krypteringssystemer til Cloud, SSD og SAN systemer eller Raid systemer og kan nemt sammenkoble, udvide eller kombinere Hybride Cloud løsninger med lokale lagerløsninger.


Vera Sand Sørensen, Bsc. Informatik

Vera’s baggrund er en B.Sc. i Informatik og hendes virke inkluderer at holde ansvar for at sikre, at vores virksomheds computersystemer fungerer effektivt og korrekt.

Som IT-konsulent, dækker Vera en bred vifte af opgaver omkring infrastruktur på IT og mobilplatforme samt API’s. Vera håndterer områder indenfor informationsteknologi, fra rådgivning til intern drift og server hosting outsourcing med partnere og kunder.

Vera’s kernekompetence omsorg for kundens behov og en dedikation til det bedste valg. Hun er god at finde til løsninger, der er funderet i omfattende viden og teknisk indsigt.


Lars T-Recruiting-HR-Management-Headhunting-Headhunter

Lars Thougaard, MSc., Executive Officer

Lars er en af de to stiftende administrerende direktører og virker som international entreprenør med ansvar for teknik- og konsulentprojekter bl.a. for de 10 største globale markedsledere såsom Apple, Novo Nordisk, Novartis og Nokia.

Han har specialviden inden for teknologier, nye produktlanceringer, fremstillingsprocesser, kvalitetsforbedring og supply chain management. Lars ved hvordan man sætter et hold og matcher menneskers kompetencer.

Lars har ligeledes vigtige kompetencer indenfor funktioner vedrørende projektanalyse, risikostyring og han har mere end 25 års erfaring inden for hans felt.


Henning Sand Sørensen, Senior Officer

Henning har i 25 år arbejdet med profilering af mennesker og adfærd i forhold til kompetenceudvikling og rekruttering i forskellige sammenhænge og organisationer.

Udgangspunktet har været en lederkarriere som officer i Forsvaret, blandt andet med kompetenceudvikling på Forsvarsakademiet. I en efterfølgende årrække har Henning arbejdet som konsulent for et ledende konsulenthus med fokus på kompetenceudvikling og adfærdsprofilering. Herudover har Henning som partner i egen virksomhed rekrutteret højuddannede profiler fra ind- og udland til en række store virksomheder i Danmark.

Henning er et stærkt kort, når det handler om adfærdsprofilering og rekruttering. Og så er han desuden certificeret i og har erfaring med en lang række personlige udviklingsværktøjer.


Rob Fleuren, M.Sc. i Molecular Science

Rob har arbejdet for bl.a. P&G, Dow Corning og Novo Nordisk med bl.a. forskning, at identificere nye molekyler, nye mediciner eller nye produkter. Et sådant er f.eks. Lifestraw® der nu har solgt mere end 50 millioner enheder.

Rob har været med til at udvikling og få godkendt produkter for WHO for bekæmpelse af bl.a. Malaria som har passeret et salg på over 1 milliard enheder. Indtil 2012, arbejdede Rob bl.a. som Patent Advokat.

Efter 2012 har Rob skabt vandrensnings produkter og foretaget validering og design af fabrikker bl.a. for Novo Nordisk og Leo Pharma.

Nøgleordene er: R&D, product development, process design, process kvalificering og validering, risikoanalyse og design for både fødevareindustrien og den farmaceutiske industri.


CE Marking - APEX - Machine Safety - Electrical Engineering

Bjorrn Kroyer, Senior Elektroingeniør – ATEX og CE Mærkning

Bjorn har en Bachelor i Stærkstrømsteknik. med 25 års erfaring inden for maskinsikkerhed og elektroteknik fra fremstillingsindustrien herunder farmaceutisk produktion.

Bjørn er også en af de få mennesker, der har bidraget til at sætte nye standarder for maskinsikkerhed og har undervist både junior på universitetet samt professionelle via deres virksomheder.

Bjørrn er en førende ekspert inden for maskinsikkerhed, som har dokumenteret med sit omfattende arbejde på hans område der indbefatter offentliggørelse af CE-Mærkning af Maskiner og Procesanlæg.


Finn-Produktion-Site Manager-Contract Manufacture Organisation

Finn Mortensen, Senior Project Leader

Finn har en M.Sc. Pharm. Han har 30 års erfaring fra den farmaceutiske og bioteknologiske industri inden for fremstilling, formulering og kvalitet.

Finn er også en af de få mennesker der har specialviden inden for kontrakt fremstilling/FMO.

En leder, der har en dokumenteret baggrund som direktør / leder af teknologi service-teams og solid erfaring i at lede produktion på daglig basis.

Finns bidrag inden for produktionsteknologier har øget kendte internationale selskabers profit.


Maria-PhD-Researcher-Foreigners- Union-Foreninger-Organisationer


Maria (Liwei) Han
Ph.D i Drug Design

Maria har en Ph.D i Pharmaceutical Sciences samt en M.Sc. i Molekylær-biologi. Hun har arbejdet med- og studeret lægemiddelvidenskab og biologiske videnskaber i 4 lande (Danmark, Sverige, USA og Kina)

Hun færdiggjorde sin ph.d. på Københavns Universitet (herunder seks 6 måneders forskning på Yale University).

Marias arbejde har resulteret i flere publikationer over årene. Hun har solid erfaring med problemløsning og i, at overvinde forskellige udfordringer indenfor den farmaceutiske industri. Hun taler engelsk, dansk og kinesisk.


Ada-Kvalitet-Quality-Audit-System

Ada LagerstedPh.D, QA Systems & Product Management

Ada er en stærk QA profil i vores team. Med en Ph.D. i Theoretical Drug Design og en M.Sc. i farmaceutiske videnskaber tager Ada en problemløsende tilgang når hun leder kvalitets-teams – og hun gør det med et “Ja-det-kan-løses” smil. Med mere end 25 års erfaring i pharma er Ada en mester i alle kvalitetsaspekter herunder ekspertise i at blive godkendt som QP (Qualified Person). Du vil opleve hendes utrolige styrke til at få tingene på rette spor – det være sig oprydning i eksisterende systemer eller oprettelse af nye kvalitetssystemer i start-ups og få dine produkter af høj kvalitet på markedet til tiden.   Ada udfører revisioner, guider CEO’S, kommunikerer med kunder, uddanner kvalitet-hold og sætter nye standarder i organisationer. Hun er en af de mest erfarne inden for produktion og er tidligere produktionsdirektør og VP. Klienterne beundrer hendes færdigheder i, at lede hendes hold. Ada er passioneret omkring QA udfordringer, etik og niche forretningsudvikling i den farmaceutiske industri.


Lina Nielsen, dansk Cand. Merc., MSc. Ledelse, BA. Marketing, Dipl. Psych.

Lina er en dansk statsborger født i Kina med erfaringer fra HR, sundheds- og life science industrien. Hun er en af vores senior projektledere på det danske og kinesiske marked.

Hun er også en Dipl. Psych. i menneskelige ressourcer og rådgivning, og er ansvarlig for Psykisk Arbejdsmiljø rapporter for Talent Finder A/S.

Hun taler dansk, engelsk og kinesisk og er også en erfaren projektleder for det kinesiske marked, herunder implementering af virksomheder på det kinesiske og asiatiske marked.

Hun er tillige leder for Drug Approval, Marketing og Pipeline Management på det asiatiske farmaceutiske marked, som er en voksende del af Talent Finder A/S.


Project-and-Validation-Engineer -Validerings-Ingeniør

Michael Vihlmann JensenProject and Validation Management

Michael har en B.Sc. i Mechanical Engineering med en teknisk og kommerciel erfaring fra den farmaceutiske industri, process-industrien samt skibsbyggeri industrien. Gennem alle sine ansættelser, har Michael arbejdet med projektgennemførelsen, tekniske tildelinger, overholdelse, forberedelse og forvaltning af teknisk dokumentation

Michael fokuserer på sikkerhed, kvalitet og detaljer for at sikre, at produktdesignet og fremstillingsprocesserne svarer til markedets behov og krav, og er i overensstemmelse med internationale og nationale regler.

Vigtigste kvalifikationer er erfaringen fra forskellige industrier vedr. tekniske krav til specifikationer og myndigheder. I dag er hans fokus koncentreret om den farmaceutiske industri om at fastholde en hurtig, nøjagtig og nem dokumentation og validering.


Helle-Farmaceut-Rekruttering-Regulatory

Helle Kristensen, Bestyrelsesmedlem, MSc. Pharm

Helle Kristensen er valgt til medlem af bestyrelsen på grund af sin høje farmaceutiske viden og åbne Mind-set. Hun har en Master of Science i Pharmacy fra Københavns Universitet og har et kategori C niveau i Laboratorie Forsøgsdyrsvidenskab. Helle har erfaring med en bred vifte af markeder og processer i et internationalt miljø gennem håndtering af farmaceutiske CMC og indsendelse af mærknings-variation.

Blandt hendes markeder er Europa, USA, Mellemøsten og Asien samt udvidet markedsadgang via MAA´s i Latinamerika. Helle er en aktiv networker med en dokumenteret kulturel bevidsthed fra rejser, ophold og arbejde i udlandet.

Hendes positive tilgang til kunder og kolleger kombineret med hendes farmaceutiske viden understøtter hendes ansvar for alle faser af de ansættende processer.IP Advokat
Nitipol Rojchawanon

Nitipol er vores Asiatiske Autoriserede Advokat for godkendelser af medicin og device designs af asiatiske myndigheder.

Han varetager via VERIO®  opfyldelsen af tekniske krav, lovgivninger og myndighedskrav for introduktion af produkter på de asiatiske markeder.

Som Chef for den asiatiske afdeling med base i både Tjekkiet og Thailand er det hans ansvar at sikre dokumentation, kvalitet og gennemføre evt. designændringer for relevante Myndighedsgodkendelser i EU/USA og Asien.


Process Purification Enginering


Ruja Poreddy, Ph.d, Proces Support Ingeniør

Ruja har en Master of Science i strukturelle kemi og spektroskopi fra Tyskland og en Ph.D. fra Danmarks Tekniske Universitet – DTU. Raju har en baggrund som kemiingeniør med fokus på produktionsprocesser og lederskab. Han har flere års erfaring med GMP fra sin industrielle og forskningmæssige aktiviteter.

Som proces ingeniør han tilført værdifuld viden inden for produktion,proces/produkt analyse, udvikling, udstyr optimeringer og valideringer.

Raju har en praktisk tilgang med stærke analytiske færdigheder, som han kombinerer med videnskabelig viden og god kommunikation blandt sine kolleger og team. Han beskæftiger sig med både kort og lang sigt processer og kvalitet problematikker ved oprensning af større molekyler såsom insulin.


Udenlandsk Arbejdskraft

IT BRANCHEN KAN FÅ ARBEJDSKRAFT FRA ET REKRUTTERINGSFIRMA

Her er de primære hindringer for vækst i it-sektoren i 2024. It-branchens mest betydelige væksthindring er uden tvivl manglen på it-færdigheder. Dog spiller to andre faktorer også en væsentlig rolle. Ifølge helt nye ...

Minister til herboende briter: Sidste chance for at søge om nyt opholdskort

Regeringen gjorde det i foråret muligt for herboende britiske statsborgere at ansøge om fortsat opholdsret i Danmark, selvom de ikke nåede at sende deres ansøgning i første omgang. Fristen udløber ved udgangen af ...

Bliv Tjener i Hotel- og Restaurantbranchen: Ingen Uddannelseskrav

Er du på jagt efter et job som tjener i Danmark? Vi har stillinger i forskellige typer af virksomheder såsom hoteller, konference-centre, restauranter, caféer og underholdningssteder. Det bedste af det hele? Du betaler ...
Loading...

Scroll to Top