Aquaid™ løsninger til vandproblemerne

TalentFinder® A/S samarbejder med Aquaid™ for at imødekomme de globale udfordringer inden for rent vand og sundhed til verdens befolkning i nød

Aquaid™

Aquaid™ indgår samarbejde med Rekrutteringsfirmaet A/S for at imødekomme de globale udfordringer inden for rent vand og sundhed til verdens befolkning i nød.

Aquaid™ arbejder inden for ”De 17 globale mål – for bæredygtig udvikling” med fokus på rent vand og sanitet # 6. Aquaid udvikler innovative løsninger til vandanlæg for mindre husholdninger og helt op til vandrensningsanlæg i industriel skala fx til den farmaceutiske industri.

Derudover går Aquaid™ ind på markedet for nødhjælp med ny vandposer og sanitets-poser for at forhindre spredning af vandbårne sygdomme. Formålet med Aquaid™ er at designe bæredygtige vandløsninger, der reducerer vandmangel og sikre, at flere får adgang til rent vand.

Vandsektoren genererer i øjeblikket store mængder spildevand, som allerede nu klart viser, hvordan havene, søerne, åerne og floderne lider under det upassende vandforbrug. Andre regioner kæmper bare for at få rent sikkert vand at drikke. Aquaid™ har igennem en årrække samarbejdet med Rekrutteringsfirmaet A/S for at finde løsninger til at nedbryde de barrierer, der forhindrer den grønne overgang af vandudnyttelse.


Rekritteringsfirma

Rekrutteringsfirmaet A/S

Rekrutteringsfirmaet A/S har i en årrække arbejdet tæt sammen med Aquaid™ på vandposer med et design for minimering af materialebrug, lettere distribution til områder i nød samt forbedrede fordele ved brug i katastrofeområder og flygtningelejre.

Det endelige mål er, at skabe bæredygtige løsninger, der påvirker miljøet mindre og reducere omkostningerne.

Dermed kan flere, få fordele og vandsikkerhed. Visionen er klar; at bringe vandløsninger på markedet, der har nul eller endda positiv indvirkning på miljøet.


Care International

Care International er en global sammenslutning af 14 medlemmer, der arbejder sammen for at bekæmpe fattigdom i 95 lande. Aquaid™ startede samarbejde med Care Holland i 2017.

Care er involveret i feltafprøvning af Aquaid™ vandposer og er en af ​​de førende NGO’er for bæredygtige vandløsninger.

Care er en af verdens største humanitære organisationer der støttes af FN og EU og de fleste . I 2019 omfattede samarbejdet 63.000.000 mennesker i 95 lande. HKH Prins Joachim er protektor for CARE Danmark som modtager 100 millioner kroner årligt fra den danske regering via en rammeaftale på Finansloven.


FN’s verdensmål nr. 6: Rent vand og sanitet

Én ud af tre mennesker lever uden sanitet.

Dette forårsager unødvendige sygdomme og død. Selvom der er gjort store fremskridt med adgang til rent drikkevand, undergraver manglen på sanitet disse fremskridt. Hvis vi leverer overkommeligt udstyr og undervisning i hygiejnepraksis, kan vi stoppe denne meningsløse lidelse og tab af liv.

Mål nr. 6 i aktion

For at sikre rent vand og sanitet for alle, er vi alle nødt til at gribe ind.


Kilde (oversat fra): globalgoals.org/6-clean-water-and-sitation


FN siger, at et menneske har brug for 50 liter vand om dagen, for at undgå sygdomme. Det er drikkevand, til måltider, personlig hygiejne for at undgå sygdomme. Imidlertid skal mange i fattige lande klare sig 1 liter vand om dagen. Det er den mængde vand, et brusebad forbruger på 8 sekunder.

Derfor er logistikken med vanddistribution og vandkvalitet et stort sikkerhedsproblem. Årligt sker der millioner af dødsfald som følge af bakterier i urent vand og transport af vand er et globalt problem.


Aquaid™ startede sit samarbejde med Care Holland i 2017. Care er involveret i felt testning af Aquaid™ sikre vand distributionssystemer

 

Scroll to Top