Headhunting fra Talent Finder®

Talent Finder® Headhunting er en del af Talent Finder®. Vi indgår i et internationalt samvirke af erfarne søgebureauer. Vi er tilsammen 650 Headhuntere der arbejder for dig og dine mål og vi arbejder alle med HIGH PERFORM og/eller MILESTONE strategien, som betyder at hver enkelt kandidat kan måles på tidligere og kommende resultater.

Som HighPerform Headhunter organisation arbejder vi internationalt med rekruttering og headhunting. Vi har siden 2014 benyttet normbrydende metoder med software til måling af effektivitet og dokumentation af resultatmål. Vi kan direkte måle tasteanslag pr. dag, også for hjemmearbejdspladser.

Trods alt er det jo resultaterne der tæller når man ansætter CxO, projektledere og specialister.

Derfor får du følgende;

 1. Psykologiske resultat tests og dokumentation af lederskabsevner, gennemslagskraft, handlekraft og viljestyrke
 2. Clearing med tidligere arbejdspladser i forhold til resultater og High Performer resultatopfølgning ud fra de mål du selv har angivet
 3. Løbende leder supervision og opfølgning af resultatmål både til den ansatte og din HR afdeling
 4. Alle netværks-medlemsskaber herunder udenlandske specialister, ledere og forskere der kan tilføre din virksomhed vital ny innovation og nye produkter
 5. Hard-To-Find: Specielle udviklingsingeniører, PhD farmaceuter, elite forsknings kompetencer og generelle PHD med erfaring
 6. Vi har en speciel gruppe af teamledere fra hvem vi kan plukke spændende profiler til din organisation
 7. TalentFinder® og VERIO® IT Chefer, ingeniører og farmaceuter, der har omfattende erfaring med IT Sikkerhed, ISO certificeringer og lægemiddelgodkender fra bl.a. FDA og EMA.
 8. Erfarenheden fra Rekrutteringsfirmaet A/S, TalentFinder® og VERIO® giver dig de bedste kort på hånden
 9. Junior teams af nyuddannede og Senior ARMY (Det gule Guld) som konsulenter eller fastansatte
 10. Fast pris og no cure no pay

Vi er alene fokuseret på, at finde de kandidater, der kan bidrage til virksomhedens udvikling og resultater. Derfor er alle vores processer skræddersyet til, at identificere og vurdere High Performers kandidater fra Talent Finder®.

Vores forretningsområder i Danmark er alene indenfor Life Science industrien bl.a.:

 1. Medico- & Farmaceutiske virksomheder
 2. Energisektoren herunder OLIE, BIOTECH, SOLAR & VIND
 3. Fødevare producenter og drikkevareindustrien

De Headhunter High Perform ledere som vi finder til dig er typisk:

 • Interim ledere indenfor IT sektoren (CTO), Life Science & Energi
 • CxO og President
 • Forsknings & Udviklingsdirektører og ledere
 • Bestyrelsesmedlemmer
 • Life Science IT Direktører og ledere
 • Mellemledere og Projektledere
 • HR chefer til leje eller fastansættelse
 • Advokater, Jurister og specialister i patenter, design patenter og brugsmodel beskyttelse

Vi kan håndterer alle de tekniske og juridiske aspekter herunder prøveperiode kontrakter efter dine ønsker, med NO CURE NO PAY fra os. En af de førende EXIT muligheder er indbygget i vore prøverperioder som kan overgå til Jeres egne kontrakter.

Vore IT specialister er Danmarks førende indenfor IT sikkerhed, hosting center drift og APP udvikling og afviklinger indenfor Change Management. Vi har adgang til 156.000 erfarne IT-fagfolk, med mange forskellige tekniske kompetencer og ekspertiser.

Fuldt ud erfarne ledere til Life Science industrien med DanProfil

TalentFinder® og VERIO® samvirket består af 300.000 parate kandidater fra 75 lande med CV og opsigelsesperiode på 1-6 måneder.

Af de 300.000 kandidater er ca. 30.000 parate til lederjobs, ca. 10.000 på CxO niveau.

Alle kandidater har et bekræftet DanProfil CV, som betyder, at vi kontakter de 5 sidste arbejdsgivere for at verificere og certificere vores kandidat-CV. DanProfil er den unikke psykologiprofil og et unikt værktøj til måling af levering i henhold til ønskerne til din nye leder. DanProfil kan udvides med målinger på servere og f.eks. keyboard indtastninger i gennemsnit pr. fil.


Kontakt os idag for mere information og prøve headhunting på +45 77777712 lokal 288. Hvis du er leder kender du os sikkert ;-)


Talent Finder(R) og VERIO(R) er ord varemærker i rekrutteringsbranchen. Rekrutteringsfirmaet Talent Finder A/S er leverandør af udenlandsk arbejdskraft til Life Science / GMP Branchen.Scroll to Top