10 grunde til at vælge Talent Finder® og VERIO® og får udenlandsk arbejdskraft uden grænser

Der er mange grunde til at vælge Talent Finder® som rekrutteringsbureau for din virksomhed. Vi har kandidater fra mere Danmark og Udlandet. Med 75 lande og 300.000 kandidater opstår der ikke flaskehalse. Tillige har vi specialiseringen indenfor GMP med flest kandidater til fastansættelse og flest konsulenter på lager. Mange behov indenfor rekruttering kan løses helt ved hjælp af Talent Finder®.

1. En vigtig redskab til at finde det bedste talent

Med det stigende antal måder hvorpå kandidater skal findes er der brug for ny teknologi som Talent Finder® til at håndtere kompleksiteten. Desuden kan mange talenter kun fås som konsulenter og/eller er kun tilgængelige via Talent Finder®. Talent Finder® bidrager til at vise de bedste kandidater for jeres virksomhed. Med 25.000 medarbejdere og mere end 300.000 kandidater er vi i bedre stand til at finde og tilbyde kandidater hurtigere.

2. Udvidet netværk

Talent Finder® har flere kandidater opført da de er 100% anonyme imens de er aktivt jobsøgende. Talent Finder® når ud til universiteterne, nye og ældre alumne netværk, fagforeninger, RoundTable netværk og større rekrutteringsvirksomheder i verden.

3. Viden omkring markedet

Talent Finder® kender sine specialister godt og kan tilbyde jeres ansættelses team værdifulde kandidater. Vi ved, hvordan man når ud til dem, deres forventede kompensation, job forventninger og andre ansættelseskompleksiteter. Visse ekspertiser kan tømmes fra markedet og her vil alternativer blive foreslået. Talent Finder® fungerer som jeres partner og skærper jeres øjne og ører i markedet.

4. Fordele ved et samarbejde

Talent erhvervelse står højt på dagsordenen for de fleste organisationer. Derfor kan et tæt samarbejde mellem jeres interne team og Talent Finder® skaffe jer de værdifulde talenter, før de er placeret et andet sted. De bedste in-house rekrutteringsteams nyder store fordele ved, at samarbejde med Talent Finder® specialister. Vores hold hjælper jeres med, at finde og administrere kandidater. Det er det vi kalder for Match Care. Vi kan få en passiv kandidat til at dukke op til et interview da vores screening interview foregår i et afslappet miljø og hvor kandidaten føler vores støtte.

5. Værdifuld erhvervserfaring

Vores eksperter og talenter har med stor sandsynlighed både tidligere og nuværende erfaring fra jeres virksomhed eller lignende virksomheder hvilket giver dem en konkurrencemæssig fordel i forhold til ansøgere i almindelighed

6. Nyuddannede

Vores team udvælger kandidater og tillige støttes og uddannes vores kandidater i den første periode af jobbet. Dette resulterer i en glattere introduktion til deres nye funktioner som en ressource for vores kunders projekter.

7. Kandidater vs. ansøgere

Hvorfor tiltrække ansøgere, når I kan få attraktive og værdifulde kandidater? Mange kandidater er svære at finde. De er ikke interesserede, ikke aktivt jobsøgende eller har for travlt til at skrive ansøgninger. Til tider kan de ikke engang se sig selv som et attraktivt talent, og de føler stress ved, at kontakte virksomhederne direkte, fordi samtalen ikke er opfattes som værende på et lige niveau.

8. Virksomhedens branding

Store virksomheder investerer en masse tid og penge i at udvikle og markedsføre deres arbejdsplads som et brand, mens mange små og mellemstore virksomheder ikke har de samme ressourcer. Uanset om I er en stor organisation eller mindre virksomhed, vil Talent Finder® anbefale jeres firma til værdifulde kandidater hvilket fører til meget bedre kandidater til jeres projekter.

9. Adgang til strategiske kompetencer

Talent Finder® kan give jer kort eller langvarig adgang til de vigtigste strategiske færdigheder I har brug for. Når der er mangel på talent er selv en kortvarig kontrakt bedre end ingen kontrakt. Tilgængeligheden af talenter ansat med kort varsel er meget brugt af Talent Finder® klienter da det giver fleksibilitet når udfordringer eller nye emner influere med deres projektplaner.

10. Budget og bedre ressourcer med Genplacering

Når I bruger Talent Finder® vil I opleve, at jeres budget rækker længere og at ressourcerne opnår mere. Talent Finder® vælger ressourcer for jer og matcher opgaverne samt kombinerer færdighederne for at give bedre fremskridt i jeres teams. Med Genplacering kan sparerunder klares af os, der kan tilbyde forsikringer, job-garanti og retur-garanti hvis en medarbejder ikke kan ansættes.


Udenlandsk Arbejdskraft

IT BRANCHEN KAN FÅ ARBEJDSKRAFT FRA ET REKRUTTERINGSFIRMA

Her er de primære hindringer for vækst i it-sektoren i 2024. It-branchens mest betydelige væksthindring er uden tvivl manglen på it-færdigheder. Dog spiller to andre faktorer også en væsentlig rolle. Ifølge helt nye …

Minister til herboende briter: Sidste chance for at søge om nyt opholdskort

Regeringen gjorde det i foråret muligt for herboende britiske statsborgere at ansøge om fortsat opholdsret i Danmark, selvom de ikke nåede at sende deres ansøgning i første omgang. Fristen udløber ved udgangen af …

Bliv Tjener i Hotel- og Restaurantbranchen: Ingen Uddannelseskrav

Er du på jagt efter et job som tjener i Danmark? Vi har stillinger i forskellige typer af virksomheder såsom hoteller, konference-centre, restauranter, caféer og underholdningssteder. Det bedste af det hele? Du betaler …
Loading...

Scroll to Top