Undgå dyre forsinkelser med VERIO® og GMP COWORK – arbejdskraft uden grænser

VERIO er et registreret ordmærke, det symbolisere omkostningsbesparelser, fordi du anvender arbejdskraft som konsulenter, når du vil. Resten af året sparer du løn, ferie penge og pension m.v.
COWORK er ved at blive registreret som varemærke. COWORK giver dig adgang til arbejde 24 timer i døgnet i stedet for kun 8 timer om dagen. Endvidere kan du finde talenter i alle verdensdele indenfor alle brancher.
Rekritteringsfirma
TALENT FINDER A/S tilbyder konsulenter, headhunting og interim ledere og projektledere i Life Science branchen.

Omkring 4 millioner mennesker samarbejder i Danmark, men bruges de effektivt?

Innovation og læring i samme pakke. Find her løsningen på jeres samarbejdsmuligheder og medarbejdermangel og få bedre kvalitet og hurtigere resultater. VERIO og COWORK (arbejdskraft uden grænser) er blev opfundet af Michael Rasmussen, fra Talent Finder A/S og udgør således en ny innovativ mulighed for at arbejds bedre sammen, samtidigt med vi er mere effektivte. Derudover kan du arbejde hvorsomhelst, da systemet indeholder 2.048 bit kryptering.

Mange innovative virksomheder bruger deres værdifulde ressourcer til at løse forskellige opgaver og disse opgaver giver vi nu en overhaling. Ved at optage nyttige og nyskabende medarbejderes ressourcer i virksomheden sker der også en læring i virksomheden. Ved samarbejde sker der en læring. Og det er denne kombination med læring og disse mye HR muligheder der gavner virksomheder.

Det giver hurtigere produkter eller innovation til markedet med højere kvalitetssikring. Nu kan 2-128 medarbejdere arbejde sammen på tværs af lande og titler. LUP funktionen der gør at specifikke problemer løses i samarbejde først. Cowork og Verio er et koncept vi udviklede der hedder INNOVATION ROUND TABLE for farmaceitiske virksomheder, og det er nu tilgængeligt for almindelige virksomheder.

VERIO og COWORK fremmer projekter og eksporten og forbedrer mulighederne i den globale konkurrence hvor det er Time-to-Market og Innovation der gør forskellen.

Det koster også millioner af kroner årligt i danske virksomheder, at der ikke er muligheder for gruppesamarbejde på tværs af konsulenter, virksomheder, lande og fagprofessioner. I Danmark koster det anslået til 10 milliarder kroner for virksomhederne.

De fleste af vores kunder halter f.eks. bagefter med dokumentation og myndighedsgodkendelser. Her har vi løst udfordringerne og tilmed sparet millioner for virksomhederne. Arbejdet med dokumentation dræner ofte energien fra de ansatte. Og ofte kan det minde om trivielt arbejde. Dertil kommer de enorme milliard-omkostninger virksomhederne har til dokumentation og myndighedskrav inden for mange brancher.

regulatory_complianceCOWORK Teams er arbejdskraft uden grænser

Der er dog altid en løsning på et problem – og i relation til udfordringerne er løsningen; VERIO® og COWORK service løsninger. VERIO® & COWORK tilbyder teams som arbejder tæt sammen med virksomhedens interne medarbejdere. 

Det kan være dine egne medarbejdere, konsulenter, arbejdskraft fra andre lande og f.eks. indenfor jura, regnskab, design- og marketingeksperter.

Tillige kan du få individuelle præstationer og teams fremmet i din virksomhed når behovet er der, og spare pengene resten af året.

Dette er med henblik på at overvinde dokumentationsbyrden samt løbende holde fokus på den kontinuerlige forbedring, der er nødvendig for overholdelsen af interne procedurer og eksterne lovkrav.

 • Få et effektivt dokumentations team med VERIO® og COWORK med speciale i regulatoriske krav såsom ISO/FDA/EMA/EDQM/TGA etc.
 • Opnå en win-win situation ved en forbedret ‘business agility’ i jeres dokumentations teams
 • Opnå ‘compliance’ uden forsinkelse af projekter
 • Frigør ingeniører og farmaceuter til projektarbejde og få arbejdsgangen med dokumentation organiseret
 • Få ensartethed, højere kvalitet og bedre system i dokumentationen
 • Få en fleksibel arbejdsstyrke der kan overvinde spidsbelastninger uden at overbelaste interne medarbejdere
 • Betal kun for brugte antal timer – du betaler ikke når din dokumentation af din portefølje ikke opdateres
 • Spar tid og penge

Det er muligt at tilbyde denne dokumentations service af høj kvalitet til attraktive priser grundet vore softwareløsninger, en blanding af QA ressourcer, ingeniører samt tekniske skribenter i dokumentations teamet.

CoWork giver reducering af processer ved designændringer og godkendelser

Med CoWork deles personalet imellem producent og VERIO® og det betyder at du alt efter dine planer eller pipeline produkter i tider med mangel på arbejdskraft eller almindelig travlhed kan trække på vore medarbejdere.

CoWork reducerer den samlede tid til en markedsgodkendelse og benyttes også ved f.eks. ISO Certificeringer, Patentregistreringer og Brugsmodel beskyttelse.

Crowdworking, COWORK og RoundTable

Crowdworking kendes i særdeleshed i USA, hvor man for ca. 7 år siden gik over til freelance konsulenter istedet for fastansatte konsulenter. De fastansatte konsulenter er ok, men i tider med lav aktivitet er den en stor omkostning. Med Crowdworking har du adgang til specialister du kun betaler på timebasis. Det betyder at du kan reducerer omkostninger og samtidigt den tid det tager fordi vore specialister er både agile og med mest tværfaglig erfaring. Både virksomheder og konsulenter er glade for løsningen.

Med RoundTable virker både COWORK og CROWDWORKING med video så alle kan deltage i de netværk som de fleste IT chefer forlanger. Vi kan deltage direkte i alle samarbejdsplatforme og via Microsoft Team Server.

Reducer omkostninger og optimer arbejdsstyrken

 • Der er mange penge bundet i at bruge højt betalte ingeniører og farmaceuter til dokumentationsarbejde fx kan en virksomhed let bruge 50% deres ingeniørers arbejdstid til dokumentation
 • Dette kan reduceres til 10% af ingeniørernes arbejdstid ved at bruge et dedikeret VERIO® team
 • Har virksomheden således 10 ingeniører bruges der det der svare til 5 fuldtidsansatte til dokumentation hvilket kan reduceres til det der svare til 1 fuldtidsansat ingeniør
 • Således frigørelse der optil det der svarende til 4 fuldtidsansatte ingeniører per 10 ingeniør
 • De frigjorte ingeniører kan bruges til drive projekter hurtigere og bedre eller flere projekter kan sættes i gang
 • Ny ansættelser af ingeniør kan undgås for en periode
 • Et dedikerede fleksibelt VERIO® team kan hurtigere indhente et efterslæbet på dokumentationsbyrden og holde dokumentation i fortsatte ‘compliance’
 • Kvalitet og ensartethed i dokumentationen kan forbedres betydeligt
 • Ekstra omkostninger til VERIO® teamet er kun en brøkdel af prisen for nye fuldtidsansatte ingeniører
 • Ingeniører er mere tilfredse med deres arbejde, fordi de nu kan fokusere mere på projekterne
 • Ingeniørerne skal ikke i samme grad trænes til at udføre dokumentation

Opnå dine mål med VERIO® og COWORK

VERIO® og COWORK består pt. af 1.460 konsulenter og medarbejdere som har speciale i de dokumentationskrav og de fleste anerkendte softwareløsninger som anvendes i dag til farmaceutisk dokumentation. De kan arbejde over hele verden og behøver ikke spilde tiden og kan arbejde på tværs af mange tidszoner. Alene tidszonerne betyder en halvering af Time-To-Market eller den samlet mænge af tid til ethvert projekt, hvis medarbejdere i andre tidszoner anvendes.

Kontakt os på +45 32177777 lokal 240.

Følgende fordele kan opnås:

 • VERIO® og COWORK er Agil. Spar op til 50% på pris og tid fordi VERIO® teamet er mere dedikeret end ingeniører eller farmaceuter der traditionelt er blevet ansat til en bred vifte af opgaver
 • Det er nemt at beregne besparelsen ved VERIO® teamet ud fra en simpel ressourceanalyse
 • VERIO® teamet kan bestå af 1 deltidsperson eller helt op til 20 medarbejdere på fuld tid som alle har erfaring fra de førende danske og nordiske farmaceutiske virksomheder
 • VERIO® giver bedre organisering af din produktportefølje i forhold til ændringer og opdaterede regulatoriske krav
 • VERIO® giver flere muligheder i dit budget til ‘compliance’ af dokumentation, fjerner forsinkelser og bidrager til at dit produkter forbliver i ‘compliance’
 • VERIO® Dokumentation Team har en optimal ressourcefordeling mellem QA, tekniske assistenter, ingeniører og regulatoriske eksperter
 • VERIO® frigør jeres værdifulde interne ressourcer til projektarbejde og andre vigtige opgaver
 • VERIO® Sikkerhed vedrører FCC/EU/EEA direktiver og konformitets deklarationer herunder auditering, mærkning, klassificering, validering og certificering af bl.a. direktiver og arbejdsmiljøregler eksempelvis CE Mærkning, EMC, Atex, DER, EHS, APV, DNV GL, ISO/IEC/EN godkendelser.

Alle bør overveje besparelserne ved VERIO® og CoWork service – kun de få har råd til andet.
Jeres virksomhed er velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger på telefon 77777712 lokal 251.

© Copyright 1989-2022 by Rekrutteringsfirmaet A/S.
Talent Finder® is a registered trademark by Talent Finder®.
VERIO® is a registered word trademark by VERIO®


Scroll to Top