Verdens førende HR software integreres i Talent Finder®

HR-teknologi og talent management softwaremarkedet er et af de hurtigst voksende segmenter i business IT og er vurderet til $20 milliarder globalt – og det viser ingen tegn på at være aftagende

Talent Finder® A/S rekruttering og Rekrutteringsfirmaet A/S har integreret OrangeHRM® løsninger til vores portefølje af HR-software og har erfaring med cloud installationer også i egne hostede miljøer eller i danske hosting centre:

 • SAP
 • Oracle Talent Management evt. sammen med SUGAR CRM system.
 • IBM & Kenexa Talent Management
 • TalentSoft Løsninger
 • Cornerstone

Disse partnere er også ledende i Magic Quadrant i Talent Management og HR-Management software, bedømt af Gartner research (2014-2015).

Talent Management med dokumentation af alle evner og erfaringer

Talent er blevet et moderne ord for hvad en medarbejder kan. F.eks. er mange ingeniører med 5-6 talenter mere end det de er uddannet til. Og jeg kan dokumentere dette med OrangeHRM som vi har brugt siden vor hosting i IBM Miljøer.

Det som mange virksomheder mangler er, at kunne dokumentere alle de faciliteter som alle medarbejdere har. Det hedder Talent Management og består i dokumentation af evner som medarbejdere, ledere og mellemledere har.

Det er ikke svært, og rent praktisk udfylder medarbejderne selv dette online, så man skal altså ikke til at taste en masse. Når medarbejderne har udfyldt formularen og sat tal på 0-10 for sine evner, er det herefter nemt at se hvem der har lederevner, hvem der kan står på en scene, har undervisningsevner eller f.eks. hvem der er god til at programmere, sprog eller har psykologiske evner.

Jeg tager 34.995,- for et forløb på 3 dage hvor medarbejdere (op til 1.000) kan få klarlagt både evner og potentialer. Derudover medfølger spændende psykologiske værktøjer til selvudvikling, parterapi, livsplaner, kommunikationsplaner, arbejdsfordelingsplaner, opdragelsesplan og livshistorieskrivning. Datasæt kan deles med alle HR systemer m.v.

Hvor kommunikation og psykisk arbejdsmiljø måling benyttes på job, er de arbejdsfordelingsplanen også for virksomheder og det samme gælder opdragelsesplanen der er et kompas for hvilken etik, målsætning og social samvær skal være i virksomheden.

Genplacering og jobskifte for medarbejdere

I et af segmenterne har jeg omskoling, efteruddannelsesmuligheder, genplacering og dokumentation af psykisk arbejdsmiljø. Disse undersøgelser er hensigtsmæssige at have med, for det er en måde medarbejdere bliver hørt på og er ganske enkelt nødvendige i forhold til omskoling, ved genplacering og afskedigelsesrunder.

I stedet for afskedigelser kan vi som rekrutteringsfirma, nemlig garantere et nyt job, til erstatning for det gamle og så er en fyringsrunde meget nemmere at komme gennem, både for ledere og medarbejdere, for i realiteten er der tale om et jobskifte.

Så derfor er der god årsag til at indføre noget så simpelt som Talent Administration. Jo bedre firmaet tjener penge, jo mere er der behov for det og i meget succesrige firmaer er dette en standard der er kombineret med muligheder for efteruddannelse og omskoling, men også nedlæggelser af hele divisioner.

Når man kombinerer dette med Psykologiske Værktøjer, Screening og uddannelsesmuligheder og jobskifte, ja så stiger motivationen, og sygefraværet bliver beskedne 2% i stedet for måske 12. Faktisk bliver mange så sammentømret at sygdom forsvinder fra en stor del af arbejdsstyrken.

Open Source HRM / Human Capital Software

Som Bill Gates sagde. To Fejl og jeg gjort, jeg troede ikke på Internettet og Open Source og i dag er Microsoft både verdens største internetleverandør, verdens største SAAS leverandør og verdens største Open Source leverandør.

Open Source spiller en afgørende rolle i mange af de største internationale virksomheder. Derfor er vi gået sammen med OrangeHRM. Initiativet indebærer, at Rekrutteringsfirmaet A/S og Agil Udvikling (agiludvikling.dk) vil støtte med softwarepakker af OrangeHRM samt evt. tilretninger, undervisning og tilpasning.

Agiludvikling.dk opererer allerede på personaleområdet med konsulenter for SAP, Oracle, TalentSoft og IBM (Kenexa). Orange HRM er den mest populære human ressource management (HRM) software i verden med millioner af brugere. Ved at tilbyde valg, fleksibilitet og overkommelige priser, giver Orange HRM dig tre førende produkter:

 • OrangeHRM Open Source: Frit, rigt på features og intuitiv software der tilbyder et robust HR-miljø
 • OrangeHRM Professional: Små til mellemstore virksomheder bruger denne omfattende HR platform til hurtigt at bygge og udbyde responsive HR-systemer
 • OrangeHRM Enterprise: Orange HRM Enterprise er designet til at levere problemfri forvaltning til multinationale selskaber og sparer dig tid og penge – uanset hvor i verden dine medarbejdere er placeret

Full Service HR løsninger

Hvis du skal bruge et full-service HR-miljø, opfylder Orange HRM dine forretnings- og budgetkrav.

Vi hjælper dig med at optimere dit HR-miljø med indstillinger, som omfatter:

 • Cloud, dansk server hosting eller onsite løsninger
 • Dansk Server Hosting
 • Hosting i din egen IT infrastruktur
 • Modulbaseret arkitektur – køb de faciliteter du ønsker
 • Betal pr. ansat prisstruktur
 • Tilretninger og integration
 • Træning i implementering og levering
 • Support services

Hvis du har brug for en fantastisk, skalerbar HR-løsning, så slut dig til millioner af brugere over hele verden, der bruger Orange HRM produkter. Få mere at vide om vores løsninger samt demo på vores produkter.

Kontakt vores venlige og professionelle service-team hvis du skulle have nogle spørgsmål.

Ring gerne 77777712 for mere information.

Eksempler på vore danske kunder: Rigtig mange psykologfirmaer og rekrutteringsfirmaer samt DSV, AUC, Novo Nordisk, Chr. Hansen, OUH.DK, Lundbeck, DTU, CIKLE og Innovation Support A/S der har bygget innovation “round table” som jeg har været udvikler på. Men ellers er der ca. 5 millioner brugere i henved 100 lande.

Scroll to Top