Rekrutteringsfirmaet

LifeScienceCompliance_2550

[divider style=”dashed”]

[panel style=”primary” title=”Lars Thougaard, M.Sc, Direktør” footer=”Call: +45 77777712 lokal 277″ text_align=”left”]

lars-engineer-device-design

Lars Thougaard er en international iværksætter med stor erfaring indenfor udvikling, innovation og rådgivende projektarbejde med referecer globale markedsledende virksomheder bla. Top 10.

Han har udvidet kendskab til teknologier, introduktion af nye produkter, produktionsprocesser og leverandør optimering.

Lars udføre også vigtige funktioner som projekt vurdering, kvalitet optimering og risikostyring og har over 25 års erfaring inden for sit felt.[/panel]

[divider style=”dashed”]
[panel style=”primary” title=”Michael Rasmussen, Direktør” footer=”Call: +45 77777712 lokal 224″ text_align=”left”]

webdesigner-servicedesign

Michael Rasmussen er en af ​​de to stiftende administrerende direktører. Han er en betroet service udbyder for Life Science industrien og er også direktør for partner selskabet Michael.dk.

Michael har erfaring fra eliten blandt internationale virksomheder i EU, Asien og USA. Michael giver rådgivning indenfor IT-systemudvikling, IT-sikkerhed, patenter, design, beskyttelse, varemærker,: Michael har udviklet forskellige software teknologier til myndighedsgodkendelser, device design og design i generelt.

Michael har udviklet vores software Round-Table-Engineering (Crowd Technology) og 2048 bit IPR Håndtering (IP rettigheder bakkes op af advokater).[/panel]

[divider style=”dashed”]

[panel style=”primary” title=”Helle Kristensen, Bestyrelsesmedlem” footer=”Call: +45 77777712 lokal 244″ text_align=”left”]

Helle Kristensen

Helle Kristensen er valgt som direktør på grund af hendes høje farmaceutiske viden og udadvendte sind. Hun har en Master of Science farmacologi (Cand.Pharm) fra Københavns Universitet, hun også opnået kategori Level C i dyrestudier.

Helle har erfaring fra en lang række markeder og regulatorisk processer i et internationalt miljø med at håndtere farmaceutiske CMC og godkendelser af label variationer. De markeder hvor Helle har aktive er Europa, USA, Mellemøsten, Maghreb og Asien samt den udvide marked tilgang via MAA’s for Latinamerika.

Helle er en aktiv networker med dokumenteret kultur forståelse fra rejser, ophold og arbejde udenlandsk. Med sin positive tilgang til kunder, partner og kollega kombineret med hendes farmaceutiske viden tilbringer hun stor fordele for rekutteringsprocesserne.[/panel]

[divider style=”dashed”]

[panel style=”primary” title=”Rob Fleuren, M. Sc. i Biokemi” footer=”Call: +45 77777712 lokal 244″ text_align=”left”]

Master of Science i Biokemi, ejer af Safewater ApS og ekspert i Clean Utilities; PY, HPW, WFI for den farmaceutiske industri.

Rob er specialiseret i at udvikle og fremstille livskritiske produkter og sikkerhed kritiske processer for mennesker. Han er certificeret til at arbejde indenfor GMP miljøet og har 30 års erfaring med kemiteknik og R&D i den kemiske, bioteknologiske og farmaceutiske industri.

Rob kan kommunikere på professionelt niveau i hollandsk, fransk, engelsk og dansk.[/panel]

[divider style=”dashed”]

[panel style=”primary” title=”Niels Orskov, B. Sc. in Maskiningeniør” footer=”Call: +45 77777712 lokal 244″ text_align=”left”]

Niels holde en B.Sc. som mekanisk ingeniør i plast fra Danmarks Tekniske Universitet. Niels har 30 + års erfaring med teknologier og sourcing i et internationalt miljø.

Desuden har Niels 5+ års specifik erfaring med plast teknologier inden for medicinalindustrien, hvor han har arbejdet som ekspert med lime og selvklæbende processer.

Niels har dokumenteret erfaring med leverandørhåndtering fra sin stilling som Mechanical Sourcing Manager og senere Technology Sourcing Manager.

[/panel]

[divider style=”dashed”]

[panel style=”primary” title=”Maria (Liwei) Han, PhD in Drug Design” footer=”Call: +45 77777712 lokal 244″ text_align=”left”]

farmaceut-phdMaria har PhD i Medicin Udvikling og M.Sc. in Molekylær Biologi

Maria har en ph.d. i Pharmaceutisk Udvikling og en M.Sc. i molekylærbiologi.

Maria arbejdet og studeret i pharmaceutisk og biologisk udvikling i 4 lande (Danmark, Sverige, USA, og Kina).

Hun har taget sit Ph.d. projekt i pharmaceutisk udvikling ved Københavns Universitet (inkluderet 6 måneders gæsteforskning på Yale University).

Hun har solid erfaring i problemløsning og kan overvinde mange forskellige udfordringer.

Hun taler engelsk, dansk og kinesisk.[/panel]

[divider style=”dashed”]

[panel style=”primary” title=”Peter Kristensen, Bestyrelsesmedlem” footer=”Call: +45 77777712 lokal 244″ text_align=”left”]

Peter Kristensen er valgt som IT-chef på grund af hans høje IT-viden og proaktive tilgang.

Han har en bachelor i datalogi fra Københavns Universitet.

Peter har erfaring med en bred vifte af IT-teknologier og processer.[/panel]

[divider style=”dashed”]

[panel style=”primary” title=”Velkommen til Rekrutteringsfirmaet A/S og Talent Finder” footer=”Call + 45 77777712 for more info.” text_align=”left”]

Innovation Support er opfinder af ​​Life Science Talent Finder som bringer industrien og de innovative ingeniører, bioteknologiske forskere og farmaceutiske talenter tæt sammen. Hvis du har brug for den nyeste viden på området; kan vi også levere medarbejdere direkte fra universiteterne. På grund af vores kontorers placering, har vi kontakt til eksamenkandidater fra flere universiteter.

Life Science Talent Finder er databasen for dig enten du er eller på udkig efter medarbejdere eller konsulenter. Databasen spænd over lokale ressourcer, der arbejder i deres egen lokal område til det internationale ressource team, som tilbyder deres resource hvor du har brug for den. Innovation Support kan skabe hurtigere og bedre match mellem kandidater og industrien både i EU og Amerika.

Innovation Support giver dig et valg inden en bred række af forskere, projektledere og farmaceutiske eksperter hovedsageligt fra Europa. Vores fokus at støtte life science industriens virksomheder indenfor udvikling. Vores eksperter arbejder med

 

 • Udvikling
 • Producktsikkerhed
 • Regulatorisk
 • Produktion
 • Kvalitet

Rekuteringsprocessen

 

Vores konsulenter har sat standard for pharmaceutiske komponenter og forbedrede kvalitetssystemer for industrien. Vi har 25 års erfaring i at yde support til de førende på markedet indenfor Life Science industrien.

Innovation Support tager en holistisk tilgang der skaber systemet og platforme for bæredygtighed af dine ideer langt ind i fremtiden. Vi støtter og guider vores konsulenter for at sikre den bedste proces for dig med systematisk dokumentation, afprøvning og validering. Dette giver dit produkt den bedste time-to-market og livscyklus håndtering.

Innovation Support bane vejen for din næste generation af produkter. Du fokusere på bruger og patienter behov; vi tænker på dine behov og udfylde hullerne.

Derudover vi tilbyder

 • ROUND TABLE NETWORK med første klasses eksperter. Life Science Innovation Round Table er vores nyeste Crowd Technology som giver dig værdifulde oplysninger som eksempelvis gennemgang af dine ideer eller projektudfordring.
 • Online Patent værktøj; giver mulighed for at skabe online patenter, beskyttelse og varemærker design.

Kontakt os i dag for at vide mere om dine fordele hos Innovation Support.

Rekuteringscirklen

[/panel]
[divider style=”dashed”]

Rekrutteringsfirmaet A/S er Life Science Industri udbyder, der står bag TALENT FINDER, Human Resource Håndtering samt andre tjenester og software nævnt nedenfor. Vi kan tilbyde:

[divider style=”dashed”]

Human Resource Håndtering:

Life Science Konsulenter

 • Vi leverer de fleksible eller faste ressourcer til dine projekter. Vores konsulenter bringe løsninger til dine ideer med en praktisk tilgang.
 • Vi analyserer dine udfordringer og opbygge enkle at vedligeholdelse bæredygtige systemer til dig og dine innovationer.
 • Vores eksperter sikre at udviklingsprocessen møde standarder og lovmæssige krav.

Life Science Rekuterings Database

 • Vores brugervenlig database TALENT FINDER er unik og indeholder alle vores medarbejdere som kan fastansættes eller på kontrakt fra 1 dag eller optil 5 år. 75% af vores medarbejdere er mobile.

Rådgivende Ingeniører

 • Vi kan tilbyde Innovation Rådgivningsprogrammer med nogle af de bedste eksperter i Life Science industrien.

Konsulent Service

 • Vores kerneprodukt er ingeniører og pharmaceutiske eksperter til rådighed for alle vores kunder.

International Møde Service

 • Vi kan deltage i møder lokalt eller via videokonferencer.

Innovation Support Software:

Life Science Patent, Ophavsret m.m.

 • Vi tilbyder også muligheden for at skabe online-patenter, designbeskyttelse og varemærker. En nem måde at sikre og afslutte alle intellektuelle egenskaber for en brøkdel af den normale tid og omkostninger.
 • Du kan vælge at bruge software internt i din udviklingsafdeling for online publicering eller direkte online via webpage. Uanset hvilken måde du vælger er kryptering niveau 2048 bit – det højeste i branchen.

The Life Science HR Manager

 • Det er en database der arbejder problemfri med Microsoft Office, Exchange Server og Outlook som håndtere processen og gøre Human Resource Management meget nemmere.
 • Desuden kan den sende invitationer ud til job samtale og kan automatisk styring alle job kandidater.
 • Den holder øje med timer, uger, måned og kan beregne og kontrollere eventuelle rekruttere slutdatoer m.m. men husk også kontraktbetingelser.

Round Table Innovativ Rådgivning

 • Som nogle af de første i verden, vi arbejder med Crowding teknologier med ingeniører og vi har skabt den første Innovation Round Table, der bruger BETA 0.99 for registrerede kunder. Crowd-teknologi sammenholdt med det Round Table.
 • Projektledelse, Innovation og videokonferencer sparer allerede penge og giver de bedste løsninger ikke kun baseret på en hjernen, men op til 128 tilsluttede eksperter.
 • Vi kalder det INNOWAYTION.

International Regulatorisk Krav

 • Det er en Microsoft Word overbygning som giver en optimeret proces til at producere og overholde guidelines til enhver af de regulatoriske krav for life science industrien.
 • Det bruger kunstig intelligens og tillader flerbruger redigering og godkendelse samt forbereder for den næste generation af dit produkt.[/panel]

Modtag vores Life Science Nyhedsbrev hver måned: [si-contact-form form=’4′]


 

Scroll to Top