Rekrutteringsbureau

Medical-Job-Database

[raw]
[column size=”1/3″ wpautop=”true”]
[button color=”blue” link=”http://thougaard.info/enterprise-compliance/” size=”large” icon_before=”building-o” target=”_self” block=”true”]Get Talent Finder[/button]
[/column]
[column size=”1/3″ wpautop=”true”]
[button color=”primary” link=”http://thougaard.info/medical-job-database/” size=”large” icon_before=”user” target=”_self” block=”true”]Upload CV[/button]
[/column]
[column size=”1/3″ wpautop=”true” last]
[button color=”info” link=”http://thougaard.info/pharma/recruiting-agency-companies/” size=”large” icon_before=”umbrella” target=”_self” block=”true”]Make Agreement[/button]
[/column]
[clear]
[/raw][raw][column size=”1/3″ wpautop=”true”]

For Industien

Find Kvalificerede Eksperter – Få den rette kandidat med de foretrukne kompetencer og erfaring.
Spar tid og penge – Spar tid og penge ved hurtig og effektiv ansættelse af kandidater.
Få Fleksibilitet – Vi tilbyder fuldtidsansatte, deltid eller konsulenter på base timebasis.

Leder du efter den rigtige person til udvikling af dit nye produkt, bioteknologisk forskning, design ændring, afprøvning og test eller til dokumentation – vi har allerede ledt for dig og fundet de fleksible og lange sigt ressourcer til dine projekter.

Vores konsulenter finder løsninger på dine ideer med en praktisk tilgang. Vi analyserer dine udfordringer og nyskableser og opbygge holdbare løsninger til dig der er enkle at vedligeholde. Vores eksperter sikre at udviklingen møder standarder og lovmæssige krav.

Vores kerneværdier er troværdighed og vi følger vores medarbejdere i projektet fra start til slut. Vores gennemprøvede Life Science Compliance giver bedre udviklingstid og hurtigere myndighedsgodkendelser.

Med evnen til at forstå din proces og produkter, vi kan fremskynde ethvert projekt og sikre din kvalitet og dine tid-til-marked mål.

[/column]

[column size=”1/3″ wpautop=”true”]

For jobsøgende

Dit job matchFå jobbet med det foretrukne indhold for dig. Ønsker du at udvide din arbejdsfelter eller fokusere på din nuværende færdigheder?
Bliv fundetSpar tid og frustration ved anvendelse af den effektive jobmatching database; lad Talent Finder arbejde for dig.
Flexibilitet – Vælg din foretrukne arbejdsform fuldtids, deltidsbeskæftigelse eller konsulentarbejde på time basis. Hvad er attraktive for dig; job i dit lokalområde eller vil du arbejde i andre lande?

Hvis du søger mod nye horisonter og en karriere i Life Science-industrien, skal du tilmelde dig i vores talent database med dit navn, e-mail og CV.

Så præsenterer vi dig for de nye job i Life Science industrien. Som en værdsat ressource, du kan vælge at arbejde her hejmme eller i udlandet. Yderligere kan du vælge de førende Life Science virksomheder.

Er du til udfordringer herhjemme eller i udlandet, du fundet det rigtige sted at starte. Vi kan arrangere fleksibilitet, hvor du arbejder på en del af tiden hos en virksomhed i udlandet og hjemmefra resten af ​​tiden. Nogle af de bedste arbejdspladser er kun tilgængelige fra os, kun som melder dig her har du disse værdifuldt muligheder.

Det er gratis for evigt.

[/column]

[column size=”1/3″ wpautop=”true” last]

For konsulent virksomhed

SynlighedFå din konsulent ressourcer synlige for dine kunder.
Spar tid og pengeSpar tid og penge ved hurtig og effektiv kontakt med klienter.
Match dine klienter – Find de konsulent ressourcer du har brug til dine kunder.

Vi kan tilbyde konsulenter og ansatte for en bred vifte af virksomheder i EU, Amerika og Asien. Vi kan også tilbyde dine konsulenter mange muligheder; deltidsansatte i projekter, der enter arbejder fra jeres eget kontor, flytter til udlandet eller pendler til og fra udlandet på fx ugentlig basis, hvis arbejdspladsen ligger i et naboland.

Innovation Support tilbyder en bred vifte af online HR tests og en division for ledere. Alle dine medarbejdere kan deltage med fuld betaling i vores Round Table Engineering, som er den nye løsning for deltid eller midlertidige ressourcer deling ved brug af de nyeste Crowd Solutions. Med en arbejdsgruppe aftale med os og en CDA kan vi sikre at beskytte dine og klientens aktiver og ressourcer.

Innovation Support er åbne for partnerskab med synergi ved at arbejde sammen og udnytte fælles netværk og ressourcer.

Kontakt os @ +45 77777712 for yderligere oplysninger.

 

[/column]

[clear]
[/raw]

[divider style=”shadow”]

[post_slider fx=”fade” timeout=”6″ nav_standard=”true” nav_arrows=”true” pause_play=”true” pause_on_hover=”pause_on_off” image=”full” image_size=”slider-large” image_link=”permalink” numberposts=”5″ orderby=”date” order=”DESC” mobile_fallback=”full_list”]

[google-translator]

Scroll to Top